Ruud Verschoor Verhuur BV

Westdijk 63
3222 LL Hellevoetsluis

T. +31 (0) 181 31 82 26
F. +31 (0) 181 31 86 19
E. ruud@deslimste.nl

 

Ruud Verschoor

Ruud Verschoor is 42 jaar geleden begonnen met zijn bedrijf, tezamen met zijn vrouw Marijke. In eerste instantie bestond de verhuur uit het leveren en plaatsen van marktkramen aan markten en braderieën. Als snel werd Ruud Verschoor ook opgemerkt door de festivalwereld.

Denkende zoals Ruud was, zag hij al snel dat er een nieuwe markt open lag en werd het assortiment uitgebreid met dranghekken en bouwhekken tbv evenementen, festivals en sportactiviteiten. Het verhuren van hekwerken werd snel een groeiende markt, dus werd besloten om zich helemaal te richten op hekwerken en ontwikkelen van diverse producten om de productietijd te besparen en om het terrein nog beter af te kunnen sluiten. Zo werden bv de opslagcontainers ontwikkeld, opzethekken gemaakt, en diverse specifieke veiligheidsproducten bedacht (bv de safetywall en safetyfence).

Ruud is op 2 januari 2009 overleden.
Marijke heeft zijn en haar levenswerk, tezamen met Tamara en de medewerkers, met dezelfde passie voortgezet.

 

Naast alle informatie die te vinden is op de website staan we u natuurlijk altijd graag persoonlijk te woord. Neem daarvoor contact met ons op via onze contactgegevens.

 

  • Datum: 15-04-2020