Ruud Verschoor Verhuur BV

Westdijk 63
3222 LL Hellevoetsluis

T. +31 (0) 181 31 82 26
F. +31 (0) 181 31 86 19
E. ruud@deslimste.nl

 

Wasstraat met oog voor milieu

wasstraat003Behalve dat de wasstraat is uitgerust met olie- en vetafscheiders, wordt gebruik gemaakt van milieuvriendelijke, biologisch afbreekbare schoonmaakproducten.
Omdat het spoel- en waswater bovendien wordt afgevoerd via het riool, is bodemverontreiniging uitgesloten.

Representatief materiaal

Met de producten van RUUD VERSCHOOR VERHUUR bv weet een organisatie, (overheids)instelling of bedrijf zich verzekerd van representatief materiaal. Alle producten van 's lands slimste afzetter worden schoon, netjes en heel uitgeleend. Bij terugkomst op het bedrijf in Hellevoetsluis worden alle units, hekwerken, bouwhekzeilen, containers et cetera steevast geheel en grondig schoongemaakt in de nieuwe wasstraat. Ook eventuele grafiti wordt hier verwijderd.

De wasstraat biedt tevens voldoende ruimte om de eigen vrachtwagencombinaties mooi schoon te houden. RUUD VERSCHOOR VERHUUR bv komt graag representatief voor de dag. Het aansprekende wagenpark levert dan ook een bijdrage aan de professionele uitstraling van ieder (mega-)evenement, elke wedstrijd of welke andere gebeurtenis dan ook waarbij de kwaliteit van 's lands slimste afzetter wordt ingezet.

  • Datum: 15-04-2020